Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.5
  • Wyposażenie
    9.5
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

10.0
Angelika, 03-08-2022

Miejsce godne polecenia. Państwo wynajmujący przemili, kulturalni ludzie. Cały obiekt zadbany, czyściutki.Pani Elżbieta poczęstowała nas przepysznymi wypiekami. Z pewnością tam jeszcze zawitamy.?

10.0
Kris, 18-07-2022

Jesteśmy już 3 raz w tym obiekcie. Powiem szczerze wszystko co potrzeba to jest. Pokoje ekskluzywne z łazienkami. Ciasta robione przez Panią domu na najwyższym poziomie. Atmosfera bardzo miła i zwierzęta przyjazne ludziom i dzieciom. Bedziemy wracam tutaj co roku. Plaża blisko. Polecam wszystkim wynajem pokoi Perełka.

9.6
Anna Małecka, 26-08-2021

Nasza opinia jest bardzo pozytywna. Gospodyni przeurocza, pokoje czyściutkie, dom zadbany, powóreczko przytulne i dostosowane dla każdego. Spokój, cisza i domowa atmosfera. Polecam wszystkim.

10.0
Asia i Grześ, 26-07-2020

Polecam to miejsce dla wszystkich rodzin i osób samotnych idealne miejsce na wypoczynek cicho, spokojnie.czysto odnowione pokoje z łazienką.Piękne podwórko zadbane z placem zabaw, altanka, gril.Blisko do morza i centrum. Właścicielka sympatyczna, pomocna i wita gości ciastem. A na dobry posiłek warto pójść do restauracji Rejs na Rybackiej. l

9.4
Diana, 04-07-2019

Jesteśmy bardzo zadowoleni z gościnności i nie tylko już 3 rok w to samo miejsce i co rok jest super. Pozdrawiamy serdecznie:)

9.8
Janusz Gerwatowski, 23-07-2017

Super kwatera, mili gospodarze witający ciastem z własnego wypieku, blisko do baru z tanim i dobrym jedzeniem. Pani Elu jest Pani wielka ściskamy mocno Janusz, Wiola i Wiki z Olsztyna

Pogoda

Pogoda Jantar na dziś: 21-06-2024

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 11 18 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 10 15 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 14 22 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 19 24 °C